Tijdloos leven!

De makkelijkste tip voor een gezonde levensstijl!

Veel tips en adviezen voor een gezondere levensstijl beginnen er mee dat je iets minder moet doen. Minder eten, minder op je telefoon, minder alcohol drinken en minder stilzitten.  Oké, eerlijk is eerlijk. Ook méér komt wel eens voor, zoals meer bewegen en meer zelf koken. Maar meestal is het best een uitdaging om al deze adviezen ook daadwerkelijk over te nemen. Daarom hier een tip waar je vandaag, of sterker nog; nú mee kunt beginnen. Hoe je dit doet en wat het is? Lees snel verder over bijvoorbeeld de Air Up!

Stap voor stap

De eerste tip om tot een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl te komen is om niet te snel te willen. Doe het stap voor stap en gedoseerd. Probeer ook niet voor jezelf te bepalen dat je allemaal dingen niet mag doen, maar probeer het om te turnen naar iets meer gezond. Wanneer je het namelijk op deze manier aanpakt, zul je merken dat je het opeens ook vol kan gaan houden. Een mooi voorbeeld leggen we hieronder uit en we verklappen je; dit mag je juist méér gaan doen. Hoe leuk is dat?

Drink door

Water drinken is overal goed voor, van je huid tot je haar. Maar ook je organen, blaas en zelfs je humeur knapt er van op. Je stoelgang zal soepeler verlopen doordat je darmen het water gebruiken om je lichaam te reinigen en je hongergevoel (hallo, minder kilo’s op de weegschaal!) zal afnemen. Want in veel gevallen wanneer we denken dat we honger hebben, hebben we eigenlijk dorst. Dus veel water drinken is een must om een gezonde levensstijl te hebben en houden. Nu is frisdrank hier juist weer geen goede keuze voor. Dit zit vaak boordevol zoetstoffen en andere slechte suikers. Het is dan ook slimmer om voor gewoon water te kiezen. Alleen is dit niet iedereen zijn of haar favoriet, zeker niet waar het gaat om kinderen.

Ander water

Maar hier is nu een oplossing voor, een oplossing waar je niet allerlei dure flessen ‘water met een smaakje’ in de supermarkt voor hoeft te kopen, maar gewoon zelf thuis kunt maken. We bedoelen hiermee de fantastische uitvinding van een Air up. Dit is een uitvinding waarbij even optimaal gebruik wordt gemaakt van jouw zintuigen. Wanneer je namelijk water uit een Air Up drinkt, dan zou je zweren dat er een smaakje aan dat water zit. Maar niets is minder waar. Het is echt gewoon water, waar niets mee gebeurd is. Maar doordat er een zogenaamde pod is geplaats bovenaan de fles, geeft de fles een geur af waardoor jouw hersenen denken dat ze een drankje mét smaak krijgen. Ideaal voor kinderen dus. Hoelang zo’n pod meegaat? Veel langer dan een fles limonade. Het kan zomaar 25 keer gevuld worden en dan nog steeds je water een smaakje of eigenlijk geurtje geven. Doordat er vele soorten op de markt zijn, zit er altijd wel iets tussen wat je lekker vindt. Door de geuren af te wisselen in de Air Up zul je merken dat de beleving het sterkste is en blijft.

Kortom, een Air Up kopen is daadwerkelijk een investering in je gezondheid en die van je kinderen. Je zult automatisch meer water drinken door de aangename geur die er aan het water zit, en tevens zul je -doordat je de fles bij de hand hebt- hier vaak snel naar grijpen. Het resultaat van meer water drinken zul je snel ervaren, wacht hier dan ook niet te lang mee en koop een Air Up. Ook een leuk cadeau voor je kind of geliefde!